$flag.language_name}
Черис Груп ООД
Производство на коктейлни череши
Черис Груп ООД
Производство на коктейлни череши

Черис Груп ООД просперираща българска компания, продължаваща дългогодишни традиции в областта на преработката на плодове и зеленчуци, от началото на 90те години.

Черис Груп ООД се специализира в производството на бутикови продукти на базата на натурални череши и вишни до изискани декорации, примамливи по цвят и вкус Amarena, коктейлни череши, мараскино череши и кандирани череши, а най-новите ни предложения са плодови пълнежи и плодови дресинги.

В процеса на разработка ние имахме възможност да експериментираме с различни съставки и да подберем най-подходящите и най-качествени суровини и материали, отговарящи на високите изисквания на съвременния пазар. Прецизният лабораторен контрол и непрекъснатото усъвършенстване на производствения процес ни даде възможност да предложим на пазара натурални коктейлни, мараскино череши и кандирани череши, без синтетични оцветители и консерванти.

Нашата история започва още от 1991 г., като семеен бизнес, включващ обработката на натурални череши до поризводството на коктейлни череши и кандирани череши. Но ние не спряхме да се развиваме през годините и благодарение на технологията, която инж. Донка Иванова и инж. Иван Иванов разработиха, днес сме горди с производството на нашите висококачествени коктейлни череши, мараскино череши, кандирани череши, амарена, плодови пълнежи, дресинги и напитки.  

Нашата мисия е да предоставим разнообразие от плодови продукти с великолепно качество и вкус, защото вярваме, че малките неща в живота наистина имат значение.

Днес Черис Груп ООД е партньор и достачик на вериги магазини, фабрики за сладолед, производители на торти и сладкарски изделия и дистрибутори в над 15 държави.

Приоритети в нашата работа са:

- Качеството на крайния продукт;

- Посрещане и задоволяване индивидуалните изисквания на нашите клиенти;

- Предоставяне на най-доброто съотношение цена-качество.